053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever, collega of werknemer? Schakel dan juridische hulp in, want een conflict op de werkvloer kan verstrekkende gevolgen hebben.

Wanneer er sprake is van een arbeidsconflict, is er een onenigheid waar meerdere partijen bij betrokken zijn. De meeste mensen denken enkel aan een conflict met hun werkgever, maar er is ook sprake van een arbeidsconflict wanneer er onenigheid is tussen verschillende werknemers of tussen leidinggevenden onderling.

Conflict oplossen

Er kunnen verschillende redenen aan een arbeidsconflict ten grondslag liggen, zoals bijvoorbeeld over de vraag of het wel of niet verlengen van een arbeidscontract, of iemand recht heeft op een contract voor (on)bepaalde tijd, over arbeidsongeschiktheid, maar ook over een concurrentiebeding of nevenwerkzaamheden.

Het is belangrijk dat voorkomen wordt dat een arbeidsgeschil escaleert. De mooiste situatie is dat een arbeidsconflict intern wordt opgelost. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om een arbeidsgeschil intern op te lossen. Wanneer u in een dergelijke situatie terecht komt is het verstandig dat u de hulp inschakelt van een juridisch deskundige. Neem bij een arbeidsconflict waar u zelf niet meer uit kunt komen zo snel mogelijk contact op met ons advocatenkantoor uit Enschede, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren in uw situatie. Samen vinden we zeker een geschikte oplossing!

Uw arbeidsrecht advocaten in Enschede

Uw arbeidsrecht advocaten in Enschede

Over RP Advocatuur

"De advocaten van RP Advocatuur in Enschede helpen u bij het oplossen van uw juridische probleem. Indien u er op tijd bij bent, kunnen juridische conflicten vaak zelfs voorkomen worden.

Vanwege jarenlange ervaring, weten onze advocaten hoe het er in de praktijk aan toe gaat. RP Advocatuur staat niet voor niets voor 'recht uit de praktijk'. Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar; dat is waar het bij ons om draait."

Waarom schakelt u RP Advocatuur in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis
  • Lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging