053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Arbeidsrecht advocaat voor werknemers in Enschede

Als werknemer bent u door het arbeidsrecht goed beschermd. Zo mag een werkgever u niet zomaar ontslaan en mogen bepaalde dingen niet worden opgenomen in een arbeidsovereenkomst. Ook bij ziekte, zwangerschapsverlof of (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid zijn er wetten waaraan een werkgever zich moet houden. Uiteraard heeft u als werknemer niet alleen rechten, maar ook plichten. Heeft u hier vragen over? Of komt u er met uw werkgever niet uit? Neem dan contact op met een arbeidsrecht advocaat. In de regio Enschede komt RP Advocatuur graag op afspraak bij u langs.

Wij helpen onder andere met de volgende zaken:

Ontslagen?

Uw werkgever mag u niet zomaar ontslaan. Hij moet daar een goede reden voor hebben en zich houden aan de regels uit het ontslagrecht. Vaak vindt ontslag plaats met wederzijds goedvinden. Komen u en uw werkgever er samen niet uit? Dan kan de werkgever u ontslaan via UWV of de kantonrechter. Dat is afhankelijk van het ontslag. U kunt ook zelf ontslag nemen. Meestal staan daarover regels in de arbeidsovereenkomst. Bijvoorbeeld over de opzegtermijn die voor u geldt.

Uw arbeidsrecht advocaten in Enschede

Uw arbeidsrecht advocaten in Enschede

Over RP Advocatuur

"De advocaten van RP Advocatuur in Enschede helpen u bij het oplossen van uw juridische probleem. Indien u er op tijd bij bent, kunnen juridische conflicten vaak zelfs voorkomen worden.

Vanwege jarenlange ervaring, weten onze advocaten hoe het er in de praktijk aan toe gaat. RP Advocatuur staat niet voor niets voor 'recht uit de praktijk'. Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar; dat is waar het bij ons om draait."

Waarom schakelt u RP Advocatuur in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis
  • Lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging