053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Arbeidsrecht advocaat voor werkgevers

Een specialist op het het gebied van arbeidsrecht kan zowel voor werknemers als werkgevers veel betekenen. Voor werknemers is het vooral belangrijk dat zij zich aan de geldende wetten en regels houden, bijvoorbeeld bij het opstellen van arbeidscontracten of bij het ontslaan van personeel. De vakman staat u in dergelijke situaties graag bij, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning of advies. In de regio Enschede maken we graag een afspraak bij u op kantoor.

Een werknemer ontslaan

Als werkgever mag u enkel personeel ontslaan wanneer u hier een goede reden voor heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een werknemer niet naar behoren presteert, zich onbehoorlijk gedraagt of in een onherstelbaar arbeidsconflict is beland. Ook bedrijfseconomische redenen of een reorganisatie kunnen gelden als redenen van ontslag.

U heeft zich als werkgever altijd te houden aan de geldende regels. Om conflicten en zelfs rechtszaken te voorkomen is het verstandig om, wanneer u voornemens bent een werknemer ontslag te geven, advies in te winnen bij onze arbeidsrechtadvocaat. Wij informeren u graag over de juiste ontslagprocedure. Ook staan wij u vanzelfsprekend graag bij in andere kwesties omtrent het arbeidsrecht, zoals het opstellen van arbeidscontracten, arbeidsconflicten, ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Waarom schakelt u ons in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging