053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Alles over het contractenrecht

Als arbeidsrecht advocaat weten wij ook alles over het contractenrecht. Een fout, of onvolledigheid in een contract kan grote (financiële) gevolgen hebben. Voordat u een contract opstelt is het daarom raadzaam om de kritische blik van een advocaat te vragen. Onze advocaten uit Enschede hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contractenrecht.

Het contractenrecht speelt ook een belangrijke rol in de arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer. Dit deel van het recht houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten. Het belang van goed opgestelde contracten wordt nog wel eens onderschat en vaak pas erkend op het moment dat het al te laat is.

Een arbeidsovereenkomst opstellen

Een arbeidsovereenkomst, ook wel arbeidscontract genoemd, is een overeenkomst tussen werkgever en werknemer. In een arbeidsovereenkomst staat onder andere het te verrichten werk beschreven, de beloning hiervoor, de gezagsverhouding, de duur van de overeenkomst en de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een arbeidscontract kan voor bepaalde of voor onbepaalde tijd worden aangegaan. Het is van belang dat u als werkgever een werknemer niet eindeloos contracten voor bepaalde tijd kan blijven aanbieden. Twijfelt u over de inhoud van uw overeenkomst of wilt u meer informatie over het contractenrecht? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak bij u thuis of op het werk in Enschede.

Waarom schakelt u ons in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging