053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Arbeidsongeschikt geraakt?

Wanneer u (tijdelijk) uw werkzaamheden niet kunt uitvoeren wegens een lichamelijke of psychische beperking, bent u arbeidsongeschikt. Een werknemer kan arbeidsongeschikt raken door een ziekte of door een ongeval. In beide gevallen kunnen werknemers aanspraak maken op een WIA-uitkering als zij voor meer dan 35% arbeidsongeschikt zijn. De WIA staat voor Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen.

Arbeidsongeschikt door ziekte

Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt raakt door ziekte kan dit vervelende situaties opleveren, omdat de ernst van de ziekte niet altijd wordt erkend. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een werknemer wordt goedgekeurd, terwijl deze helemaal niet in staat is om te werken. Dit komt bijvoorbeeld voor als een ziekte niet bekend is of niet wordt begrepen. Bij onduidelijkheden of conflicten in dergelijke situaties doet u er goed aan om een advocaat in te schakelen. Onze arbeidsrecht advocaat in Enschede weet alle rechten en plichten waar werkgevers en werknemers aan moeten voldoen in het geval van arbeidsongeschiktheid door ziekte.

Letsel door arbeidsongeval

Het kan ook voorkomen dat een werknemer tijdens het werk letselschade oploopt wat resulteert in (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. In de meeste gevallen heeft u als werknemer dan recht op een uitkering.

Arbeidsongeschiktheid is vaak een ingewikkelde zaak waarbij het verstandig is om deskundig advies te vragen. Wij hebben advocaten in Enschede in dienst die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht.

Waarom schakelt u ons in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging