053 - 799 00 87

Arbeidsrecht advocaat nodig in Enschede?

Uw deskundige, betaalbare advocaat

De vakman biedt gedegen juridische diensten aan tegen een betaalbaar tarief. Onze advocaten houden hun kennis goed bij en zijn lid van verschillende specialistenverenigingen. Zij staan dus garant voor een goed en up-to-date advies in Enschede en omgeving.

Ons kantoor heeft een persoonlijke werkwijze. Zo kunnen wij bij u thuis of bij uw bedrijf langskomen voor een gesprek. We plannen een afspraak wanneer het u uitkomt. Het persoonlijk contact tussen een arbeidsrecht advocaat en cliënt bevordert de samenwerking tijdens het juridische proces. Mede hierdoor is De vakman hét advocatenkantoor voor arbeidsrecht in Enschede.

Onze arbeidsrecht advocaten

Mr. R (Richard) Pril
Sinds begin 2013 heeft Richard Pril zijn eigen praktijk in Enschede. Hij is sinds 1996 werkzaam in het vak en heeft vanaf 2002 bij een groot advocatenkantoor in Twente ervaring opgedaan. Hij is op eigen benen gaan staan en is zich sterker gaan specialiseren. De nadruk ligt in zijn praktijkgebieden op arbeidsrecht en ontslagrecht.
Mr. C (Corina) van Assen
Al tijdens haar studie heeft Corina van Assen zich beziggehouden met onderwerpen op het gebied van letselschade. Zij heeft daarnaast veel ervaring met zaken in het arbeidsrecht en contractenrecht. Op al deze vlakken probeert mr. Van Assen mensen bij te staan omdat zij er zelf niet uitkomen of niet weten wat hun rechten zijn. Het sociale aspect en de wens van de cliënt staan voorop. Na jarenlang ervaring opdoen voert zij nu samen met Richard Pril praktijk in Enschede.

Uw kantoor voor arbeidsrecht in Enschede

Ons kantoor is gelegen in Enschede. Woont u in de buurt en heeft u te maken met een kwestie op het gebied van arbeidsrecht? Wij hebben de ervaring en kennis die u zoekt. De vakman staat voor u klaar. Bijvoorbeeld bij een ontslag, contractenrecht of een conflict op de werkvloer. Neem contact met ons op voor betaalbaar en deskundig advies.

Waarom schakelt u ons in?

  • Jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht
  • Flexibel, doelgericht, zakelijk en betaalbaar
  • Gemakkelijk op afspraak bij u thuis

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Ontslag en ontslagvergoeding
• Contracten nakijken en opstellen
• Rechtshulp bij ziekte
• Salaris, pensioen en vakantiegeld
• Gelijke behandeling

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Neede, Almelo, Goor, Rijssen, Losser, Markelo, Denekamp, Haaksbergen, Eibergen en Borne.

Hoofdvestiging